17:08

Veckans to-do list är inte så rolig faktiskt. Jag hade mer saker inplanerat förra veckan och något jag insåg under förra veckan är att en bör göra mer roliga saker mitt i veckan, tex gå på en föreställning, show, föreläsning, ta en AW eller gå på bio - göra mer saker som gör att veckan blir roligare och att en inte kastar bort sin tid. För det kan jag känna ibland att jag planerar allt under helgerna men jag lever ju lika mycket på vardagarna? Men schemat för veckan ser iallafall ut som följande; 
 
Måndag: Träna med en kollega efter jobbet
Tisdag: Göra nya naglar
Onsdag: Försöka få in ett träningspass igen efter jobbet
Torsdag: Åka förbi Specsvers och kolla efter brillor
Fredag: Biljardturnering med jobbet
Lördag: THE KILLERS!!
Söndag: Noll inbokat och så tänker jag att det ska förbli
0 comments


Badrumsinspo

 
Hej igen. 
 
Jag hade tänkt att jag skulle plugga - men som alltid är det något som ska krångla varje gång och nu fungerar det inte att logga in på distansportalen? Värt. Därför bloggar jag istället och tipsar om följande tjusiga badrum från Badrumsgruppen Mälardalen istället. 
 
(null)
 
Tänkte först be om ursäkt för skärmdumparna från mobilen, men orkar inte. För jag orkade inte redigera bilderna. Men se så fint och cleant badrum? Love it.
 
(null)
 
Älskar den runda spegeln och kaklet. 
 
(null)
 
Äääääälskar dubbelduschen.
 
(null)
 
Och detta är en skärmdump från insta där jag inte kommer ihåg namnet på kontot tyvärr. Men mörkt hexagon och mörk spegel och kommod - hur snyggt? 
 
0 comments


22.08

Ja, så från och med idag och alla söndagar jag kommer ihåg att blogga ska jag skriva en veckolista över saker jag ska hinna med men också saker jag har inplanerade. Ibland känns det som att jag föddes ur ett ångestmoln och för att mildra detta behöver jag struktur, jag behöver rent och fint omkring mig, jag behöver distans och balans men ändå tycks jag hamna med diskberg, räkningar på hög, dammtussar under nattduksbordet och sönderknöglade papper i datorväskan. Jag låtsas ibland att det är min ofrigjorda författare inom mig som härjar. Åter till planeringen dock. 
 
Måndag: 
Micke och jag ska till Ikea för att planera vårat framtida kök till huset. Det ska bli riktigt roligt faktiskt och vi har ju en vision om hur det ska se ut men behöver proffshjälp och inspiration. 
Tisdag:
Förhoppningsvis ork till att träna på nya gymmet innan jobbet. Såvida jag är helt frisk förstås. Syntest efter jobbet för att fixa terminalbrillor, yay.
Onsdag:
Först och främst jobb men därefter ska jag in till stan med mina kära syster, vi ska äta middag och gå på Live-podd. Det är Fredagspodden med Hanna och Amanda vi ska lyssna på givetvis. 
Torsdag:
Mina föräldrar kommer ner och sover en natt hos oss, för att sedan lämna vovvarna här. Jag ska alltså vara hundvakt hela helgen åt mina älsklingar. 
Fredag-Söndag:
Hundvakt, plugga och träna!
 
0 comments