17:08

Veckans to-do list är inte så rolig faktiskt. Jag hade mer saker inplanerat förra veckan och något jag insåg under förra veckan är att en bör göra mer roliga saker mitt i veckan, tex gå på en föreställning, show, föreläsning, ta en AW eller gå på bio - göra mer saker som gör att veckan blir roligare och att en inte kastar bort sin tid. För det kan jag känna ibland att jag planerar allt under helgerna men jag lever ju lika mycket på vardagarna? Men schemat för veckan ser iallafall ut som följande; 
 
Måndag: Träna med en kollega efter jobbet
Tisdag: Göra nya naglar
Onsdag: Försöka få in ett träningspass igen efter jobbet
Torsdag: Åka förbi Specsvers och kolla efter brillor
Fredag: Biljardturnering med jobbet
Lördag: THE KILLERS!!
Söndag: Noll inbokat och så tänker jag att det ska förbli
0 comments


Badrumsinspo

 
Hej igen. 
 
Jag hade tänkt att jag skulle plugga - men som alltid är det något som ska krångla varje gång och nu fungerar det inte att logga in på distansportalen? Värt. Därför bloggar jag istället och tipsar om följande tjusiga badrum från Badrumsgruppen Mälardalen istället. 
 
(null)
 
Tänkte först be om ursäkt för skärmdumparna från mobilen, men orkar inte. För jag orkade inte redigera bilderna. Men se så fint och cleant badrum? Love it.
 
(null)
 
Älskar den runda spegeln och kaklet. 
 
(null)
 
Äääääälskar dubbelduschen.
 
(null)
 
Och detta är en skärmdump från insta där jag inte kommer ihåg namnet på kontot tyvärr. Men mörkt hexagon och mörk spegel och kommod - hur snyggt? 
 
0 comments


Bygga garage #annons

Hej på er!
 
Nu var det en hel vecka sedan jag skrev här. Som ni såg i söndags har min vecka varit fullsmockad och jag har slängt mig i soffan direkt när jag kommit hem från jobbet. Inte nog med att jag varit helt slut, jag låg i tisdags kväll med migrän när jag kom hem. 
 
 Snarlik färg på hus och takpannor som vi har tänkt oss 
 
Nu till mitt syfte med detta inlägg. Mitt och sambons husbygge står fortfarande still, vi har väl en rimlig tidsplan att påbörja markarbetet samt gjutning om cirka 2 veckor och jag hoppas att det blir så. Detta med tålamod är något som prövas ordentligt i och med ett husbygge. Något jag verkligen ser framemot är detta med garage, för tillfället har vi inget garage och detta är något som jag verkligen saknar. Vi har ju fått bygglov för att kunna bygga garaget men vi har ingen bestämd leverantör för det - vilket jag tycker är skönt. Detta betyder att vi inom två år behöver starta upp bygget för garaget men vi är inte bundna mer än så. I värsta fall kan man alltid söka bygglov på nytt men det känns som en onödig process när vi redan har bygglov. Hursomhelst har jag spanat in följande hemsida; Björklidens Materialffär 
 
 
Björklidens Materialaffär AB är ett gammalt familjeföretag med egen tillverkning strax utanför Sölvesborg, i sydvästra hörnet av Blekinge. Företaget, som idag har åtta anställda, har i över 60 år tillverkat byggsatser för garage, carportar och fritidshus. Genom att erbjuda bästa kvalitet och en god kundservice fullföljer företaget sina gamla familjetraditioner även in i våra dagar.
 
Björklidens Materialaffär känns gediget och i samma stil med vår husleverantör Villa varm. Jag gillar deras koncept att montera garaget själv och det följer med tydliga instruktioner, dessa finns även på hemsidan samt att deras kundtjänst alltid är mottaglig för frågor när man kanske står där och kliar sig i huvudet och inte vet vad man ska göra. Vi har tänkt oss ett liknande garage som bilden ovan, med dubbelport men med liggande panel. Är ni i hus och bygga garage (länk) tankar? Spana då in Björklidens Materialaffär! 
0 comments