22.08

Ja, så från och med idag och alla söndagar jag kommer ihåg att blogga ska jag skriva en veckolista över saker jag ska hinna med men också saker jag har inplanerade. Ibland känns det som att jag föddes ur ett ångestmoln och för att mildra detta behöver jag struktur, jag behöver rent och fint omkring mig, jag behöver distans och balans men ändå tycks jag hamna med diskberg, räkningar på hög, dammtussar under nattduksbordet och sönderknöglade papper i datorväskan. Jag låtsas ibland att det är min ofrigjorda författare inom mig som härjar. Åter till planeringen dock. 
 
Måndag: 
Micke och jag ska till Ikea för att planera vårat framtida kök till huset. Det ska bli riktigt roligt faktiskt och vi har ju en vision om hur det ska se ut men behöver proffshjälp och inspiration. 
Tisdag:
Förhoppningsvis ork till att träna på nya gymmet innan jobbet. Såvida jag är helt frisk förstås. Syntest efter jobbet för att fixa terminalbrillor, yay.
Onsdag:
Först och främst jobb men därefter ska jag in till stan med mina kära syster, vi ska äta middag och gå på Live-podd. Det är Fredagspodden med Hanna och Amanda vi ska lyssna på givetvis. 
Torsdag:
Mina föräldrar kommer ner och sover en natt hos oss, för att sedan lämna vovvarna här. Jag ska alltså vara hundvakt hela helgen åt mina älsklingar. 
Fredag-Söndag:
Hundvakt, plugga och träna!
 
0 comments