Villa Sparreholm #Villavarm

Detta är alltså vår planlösning på vårt enplanshus som vi har beställt av hustillverkaren Villa varm. Detta är ett företag jag varmt rekommenderar. Från dag ett har vi kännt oss 100% säkra med vårt val av tillverkare och de som jobbar på företaget är så snälla, förstående och tålmodiga. Säger man tålmodiga? Skitsamma. Ni hajjar. Vårt hus kommer att stomresas och monteras vädertätt, läktat och med färdig utvändig GRUNDMÅLAD liggande panel. 
 
 
Det vi bland annat har valt till extra är just grundmålad panel utvändigt, vitmålat paneltak i de öppna ytorna som vardagsrummet, kök och det största sovrummet (och klädkammaren anslutet till sovrummet tror jag? Det har varit en hel del val fram och tillbaka under hösten så man lär väl få en surprice när huset och materialet väl anländer) Därefter har vi specialbeställt en braskamin från Jötul, modellen
finner ni på följande länk; https://jotul.com/se/produkter/braskaminer/Jotul-F-400
 
 
 Kök kommer vi troligtvis att beställa från Ikea, vi har ett köks-planeringsmöte inbokat den 12 februari. Sen får vi bara hoppas nu att vi snart kommer igång med detta. Vårt hus står nämligen tillverkat och klart i Piteå och väntar på att levereras till oss men vår grund har vi inte satt ännu, paniiik!
 
 
 
1 comment

Liselotte

Vad spännande med nytt hus. Vilken fin spis. Vi byggde vårat hus 2001 och flyttade in 2002. Vi har nu börjat renovera lite och ska under våren/sommaren bygga ett attefallshus. Det ska också bli spännande.

Svar: Ja det ska bli riktigt spännande faktisk! :) Åh vad roligt. Jag kikade in på din blogg och såg er fina röda glaspaviljong också, jättefint!
violacathrine.com