Husuppdatering

Hej på er!
 
Så här såg det ut v.12 på tomten när vi äntligen kunde dra igång. Här hade kommunen varit ute och märkt ut vart hus och garage kommer stå. 
Så här såg det ut nu i onsdags v.13 - Grunden inför gjutningen är full igång.
Tomten sett från E18. Bredvid det vita nybygget kommer ett snartlikt hus stå inom 24 dagar. 
Och juste. Husleveransen sker den 24 april. Förstår ni så härligt? Både jag och Micke har tagit ledigt från jobbet och ska stå med termos och kaffe och se vårt drömhus resas. Mäktigt! 
1 comment


Inlägget innehåller adlinks

 

Inlägget innehåller adlinks från Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

0 comments


Nya favoriter

(null)
 
Hej! 
 
Har verkligen lyst med min frånvaro här inne. Två veckor har gått sedan sist och dessa två veckor har verkligen flugit förbi. Det händer mycket på jobbet och det har varit full rulle - efter jobbet. Som att hinna med livet, planer, kärleken, träning etc. Hela förra veckan var jag i zombieland och sov varje ledig minut efter jobb tills jag skulle gå å lägga mig för natten - så med andra ord sov jag bort hela förra veckan och har nu i helgen bara varit hemma och tagit vara på mig, mitt hem och min sambo. Vi har idag ätit en riktigt god söndagsstek som vi lagade tillsammans, jag har under helgen varit ute och gått, kollat min favoritserie, druckit rödvin och ätit marianne (för det må va den bästa kombon jag vet!) sovit, städat, tvättat och donat. 
 
Sen har jag hittat två favoriter som ni ser här ovan. Neutrogenas daily scrub med doft av pink grapefruit och e.l.f's Blemish Control primer med Salicylsyra 2%. Använder primern mer som en alli-i-allo kräm och i love it. Schampoot + balsamet har jag inte provat ännu men jag älskar när det är prydligt, fint, matchande och rosa i badrummet. Funderar på om jag ska orka slänga i en hårfärg på mig själv nu ikväll också.. Idag är väl egentligen den bästa dagen av dem alla att göra det på. Samt kleta lite färg på brynen. Vi får väl se om jag orkar,
 
Gokväll!
 
 
0 comments